Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.

 

Kővágó - Ingatlan

a szakértő segítség

Részletek Eladó Kondoroson a Vasút utcában egy 1256m2-es építési telek! Eladási ár : 650 000 Ft
Telekterület : 1 256 m²
Részletek Szarvason 2 szobás lakás kiadó! Eladási ár : 80 000 Ft
Alapterület : 50 m²
Részletek Eladó építési telek Békéscsabán az Omaszta utca környékén! Eladási ár : 8 800 000 Ft
Telekterület : 1 199 m²
Részletek Békéscsabán a piac szomszédságában erkélyes lakás eladó! Eladási ár : 18 500 000 Ft
Alapterület : 55 m²
Részletek Eladó Békéscsabán a VI. kerületben kétszintes + tetőtér beépítéses sorház! Eladási ár : 32 900 000 Ft
Alapterület : 165 m²
Telekterület : 250 m²
Részletek Eladó Békéscsaba belvárosában a Csaba Centerrel szemben egy 1. emeleti tégla lakás! Kizárólag nálunk! Eladási ár : 16 000 000 Ft
Alapterület : 38 m²
Részletek Garázs kiadó Békéscsabán a Szigetvári és Szarvasi út sarkán! Eladási ár : 20 000 Ft
Alapterület : 18 m²
Részletek Eladó Békéscsabán a Bartók Béla úton egy 40m2-es, körbefűtött lakás! Árcsökkenés! Eladási ár : 10 900 000 Ft
Alapterület : 40 m²
Részletek Eladó Kondoroson a Deák és Liget utca sarkán egy 4 szobás családi ház! Lefoglalózva! Eladási ár : 7 200 000 Ft
Alapterület : 110 m²
Telekterület : 1 100 m²
Részletek Eladó Békéscsabán a belvároshoz közel egy felújítandó családi ház! Kizárólag nálunk! Eladási ár : 6 000 000 Ft
Alapterület : 70 m²
Telekterület : 897 m²

Ingatlan kereső

Az ingatlan helye :
Ár :

Alapterület :

Telekterület :

Ingatlan tulajdonságok :

0 db. ingatlan található a megadott feltételekkel.

Látogatók száma

1187982
Ma
Tegnap
Ezen a héten
A múlt héten
Ebben a hónapban
A múlt hónapban
Összesen
180
175
1335
1873
3467
10011
1187982


Az Ön IP címe:34.200.218.187

Nagyon sokan kerestek, kérdezitek, ezért néhány mondatban megírom a jelenlegi ingatlan helyzetet!

Sokan kérdezitek, hogy mi várható az ingatlanárakkal kapcsolatban?! Természetesen ezt előre senki sem tudja. Nagyon sok „elemző” és „ingatlanszakértő” írását olvashatjátok, sokan próbálják megfejteni, hogy mit hoz a jövő az ingatlanpiacon, de pontosat senki nem tud. A másik nagyon fontos dolog, hogy nézzétek meg egy adott cikk elolvasása előtt, hogy hol ingatlanozik az adott szakértő! A legtöbb írás pesti szakértők „tollából” ered, ami nem biztos, hogy tükrözi a vidéki, azon belül a mi viharsarki helyzetünket! A másik, hogy sok piacelemzés kerül napvilágra egy adott hirdetési portál adataiból, ami megint csak nem 100%-ig hiteles.

A fővárosi ingatlanpiac és ingatlanárak alakulása befolyásolja a régiónk ingatlanárait, de az sem minden esetben mérvadó!

Ami biztosan megállapítható, hogy Magyarország mind a migránshelyzetben, mind a vírushelyzetben példamutató számokat produkált! A mi ingatlanárainkat ezeken kívül az M44 épülése és majd bizonyára teljes hosszának átadása is formálja. Kérek mindenkit, ebbe ne gondoljon bele politikát! Nem értek a politikához és nem is akarok érteni! Én csak a számokat és az ingatlanpiac alakulását nézem! A számok tükrében pedig azt látom, hogy egyre több külföldi szeretne ingatlant venni Magyarországon (természetesen elsősorban nem a mi régiónkra gondolok) és nagyon sok ember költözne családi házba, esetlegesen még vidékre is! Sok fiatal hazajött külföldről az elmúlt hónapokban, sokan nem is mennek vissza… Sok fiatal országon belül költözött el az elmúlt években, akik most visszaköltöznek/visszaköltöznének a családhoz, szülők közelébe.

Ami biztos, hogy a járványhelyzet átformálta a piacot. Felértékelődtek a vidéki kertes és vízparti ingatlanok a piacon. Nem azt mondom, hogy a lakások iránt nincs kereslet, de közel nem akkora, mint korábban volt. Természetesen egy lakás még mindig jó befektetés, ha csak az elmúlt 5 évet vesszük alapul, de a legtöbben saját részre keresnek és akkor inkább kertes házat…

Akik kertes ingatlanban vészeltük át az elmúlt 2 hónapot és akik az életüket kertes ingatlanban éljük, el sem tudjuk képzelni, hogy milyen lehetett 30-50 m2-en bezárva hetekig! Akik viszont így élnek, egyre inkább nyitottak a kertes házak felé. Nem feltétlenül azt jelenti, hogy falura költöznek, a nagyvárosokban is vannak családi házas részek, de nem elhanyagolható a CSOK szerepe a fiataloknál. Az 5+5 millió forint, úgynevezett vidéki CSOK is nagy szerepet játszik a fiataloknál az otthon kiválasztásában. Persze ez a 3 gyermekesekre, vagy a 3 gyermeket vállaló fiatalok esetében játszik szerepet. Az is megfigyelhető, hogy egyre kevesebb új hirdetés kerül ki a piacra. Kivárnak az eladók is.

Összefoglalva, ne várja senki, hogy nagy mértékben csökkenni fognak térségünkben az ingatlanárak! Sőt, az én meglátásom szerint még kis mértékű emelkedés is várható! Nem csak a kertes ingatlanok tekintetében, hanem a lakások ára is stagnálni, sőt véleményem szerint azok is emelkedni fognak az elkövetkező hónapokban. Az ingatlanpiac hullámzó. Hol erősödik a kereslet, hol stagnál, de a mostani helyzetben még a vírus sem állította meg. Az emberek az elmúlt időszakban is kerestek, vásároltak, ezután is fognak. Akár saját részre, akár befektetésre. Ingatlanban mindig „jó helyen volt/van és remélhetőleg lesz az emberek pénze!

Röviden és tömören ennyi! Figyeljétek az árak alakulását és lépjetek, ha megtehetitek!

Valakinek kérdése van, nyugodtan keressen! Nálunk a tanácsadás még mindig ingyenes! :)

Kővágó Bertold ingatlanszakértő

 
 
Ha ingatlant venne, vagy eladna, várja önt a
Kővágó-Ingatlan iroda
Békéscsabán a Gyóni Géza utca 5. szám alatt!
 
 

NYITVATARTÁS

 

 Hétfő:                       9-15

 Kedd:                       9-15

 Szerda:                     9-15

 Csütörtök:                 9-15

 Péntek:                     9-15

                     Szombat:       Időpont egyeztetés alapján

                     Vasárnap:      Időpont egyeztetés alapján

 


Nincsenek rejtett költségek!

Ingyenes felmérés, ingyenes hirdetés, ingyenes szakmai tanácsadás! Csak az eladott ingatlanok után számítunk fel jutalékot, tehát Önnek nincs veszíteni valója!

Kérem forduljon hozzánk bizalommal és engedje meg, hogy segítsünk!

+36/20-419-0303

vagy


+36/30-233-9972

„Az otthon melege, a nyaralóban töltött idő élménye,
a vállalkozás sikere, mind az ingatlan kiválasztásánál dől el.
Nálunk megtalálja álmait, vágyait!
 Kővágó – Ingatlan a szakértő segítség.”

logo bordo